Hopp til innholdet

Sentrumsnettside

Nå kan ditt sentrum få en egen nettside uten store investeringer. Sentrumsnett er utviklet på en slik måte at aktørene i sentrum kan legge inn og redigere innholdet selv.

Sentrumsnett er utviklet for at hvert sentrum enkelt skal kunne få sin nettside. En nettside som viser det totale tilbudet er et must for å få folk til sentrum. Selv om Sentrumsnett er hyllevare er det svært fleksibelt med hensyns til at kunden bestemmer kategorier. Det er mulig å legge inn mange forskjellige kategorier, både kommersielle og offentlige eksempelvis;

Butikker, Spisesteder, Overnatting, Kampanjer, Siste nytt, Hva skjer, Bolig til salgs, Transport, Helse og omsorg, Kultur og aktivititetstilbud, Idrett, Turstier og løyper også videre. Listen er uendelig. Kanskje kan reiselivet eller sentrumsorganisasjonen administrere nettsiden på vegne av fellesskapet.

Bildene er fra nettsiden bestebygda.no. Klæbu sentrum har brukt plattformen Sentrumsnett.

Drift og pris
Teknisk sett driftes Sentrumsnett av Margareto Events, det inkluderer: Hosting av domene og nettside, SSL-sertifikat og administrasjon av dette og support 24/7. Prislisten er dynamisk og er basert på hvor mange innbyggere det er i den enkelte kommune. Sentrumsnett forhandles av Bylivsutvikling AS. Ta kontakt for en uforpliktende prat eller bestilling.

Komplett prisliste.

Sentrumsnettsiden er utviklet av Margareto Events. Margareto Events har siden 2014 levert nettsider for bruk i sentrum. Se også Hva skjer kalender

Digitale verktøy, Hva skjer