Hopp til innholdet
Matworkshop Bula Bistro. Foto: Bylivsutvikling

Reiselivsprosjekter i Bylivsutvikling

Erfaring fra forskjellige typer reiselivsprosjekter. Alle bylivsprosjekter er forøvrig tett knyttet til reiseliv. De besøkende er minst like opptatt av levende sentrum som innbyggerne.

NTW, Norwegian Travel Workshop (2019 – 2020)
Lokal prosjektleder for Visit Trondheim. Norwegian Travel Workshop (NTW) er reiselivets viktigste møteplass, og arrangeres årlig av Innovasjon Norge i samarbeid med det lokale destinasjonsselskapet. I mars 2020 skal Trondheim ønske hundrevis av utenlandske turoperatører velkommen som arrangør av Norwegian Travel Workshop 2020. NTW er en lukket workshop med rundt 8800 forhåndsbookede avtaler mellom utenlandske turoperatører og norske selgere.

Festival Destination Trøndelag (2017 – 2019)
Bedriftsnettverket Festival Destination Trøndelag har medlemmer fra festivaler og reiseliv. Målet med nettverket er at man gjennom økt kompetanse og styrket samarbeid bedre skal utnytte potensialet i  festival og arrangementsregion Trøndelag. Prosjektledelse med ansvarsområdene strategi, utvikling, prosjektledelse og gjennomføring av et stort antall delprosjekter.

Minifestival under Aqua-Nor og Nor-Fishing (2011 – 2015)
Prosjektleder med ansvar for minifestivalen Den Blå Bølgen: Utvikling av konseptet, planlegging, markedsføring og gjennomføring av utendørs arrangement på Torvet i Trondheim. Samarbeid: Aqua-Nor, Nor-Fishing, Trondheim Spektrum, Adresseavisen, Næringsforeningen i Trondheimsregionen, Visit-Trondheim, Hoteller, Trondheim kommune og Sør-Trøndelag Fylkeskommune.

Byverter (2012 – 2015)
Prosjektleder med ansvar for etablering og oppfølging av byvertsfunkjon i Trondheim Parkering. Formålet med avtalen var å tilrettelegge for at Trondheim Parkering (TP) sine trafikkbetjenter kan være ”Byverter” i Trondheims gater på vegne av kommunen. Trondheim Parkerings trafikkbetjenter utøver en servicefunksjon som Byvert mens de utfører parkeringskontroll i Trondheims gater.

Hva skjer kalender trdevents.no (2007 – 2015)
De fleste byer og tettsteder har flere kalendere med forskjellige arrangement for hva som skjer i kommunen. Da blir det vanskelig for arrangørene å nå publikum og krevende for publikum å følge med. Margareto Events har utviklet en brukervennlig og enkel kalender hvor arrangøren administrerer alt selv. Importerer arrangementene fra Facebook eller registrerer selv. Det vil si at kommunen, sentrums-organisasjonen, næringsforeningen eller destinasjons-selskapet kan bruke sin tid til andre oppgaver enn å samle inn informasjon om arrangementer.

Her kan du lese mer om Hva skjer kalenderen

Prosjektledelse: By, tettsteds og sentrumsutvikling
Prosjektledelse arrangement
Prosjektledelse web-verktøy for sentrum

Tjenester, prosjektledelse