Hopp til innholdet
Hendelser på Nyhavna. Foto: Bylivsutvikling

Digitale verktøy

Fra byråkratiske og tungvinte løsninger til effektive og enkle apper. Selvbetjente digitale verktøy for byliv sparer tid og penger. Det gjelder både arrangørene, kommunen og sentrumsorganisasjonene. Brukervennlige, skreddersydde verktøy for sentrum til hyllevare-pris.

Hva skjer kalender

Ferdig utviklet hva skjer kalender hvor dere kan samle alle arrangement på et sted.
Gratis markeds-føring for arrangement

De fleste byer og tettsteder har flere kalendere med forskjellige arrangement for hva som skjer i kommunen. Da blir det vanskelig for arrangørene å nå publikum og krevende for publikum å følge med.

Margareto Events har utviklet en brukervennlig og enkel kalender hvor arrangøren administrerer alt selv. Importerer arrangementene fra Facebook eller registrerer selv.

Det vil si at kommunen, sentrums-organisasjonen, næringsforeningen eller destinasjons-selskapet kan bruke sin tid til andre oppgaver enn å samle inn informasjon om arrangementer.

Sentrumsnettside

Ferdig utviklet hyllevare som viser både handel, servering og kultur på samme sted.
Alle aktørene i sentrum på samme nettside

For publikum er det enklest å finne tilbudet i sentrum samlet på et sted.

Kundene er ikke nødvendigvis opptatt av at kafeer og restauranter organiseres under reiseliv og at butikker organiseres under handelstands-organisasjoner. Eller at biblioteket finnes på kommunens nettside.

Derfor har Margareto Events utviklet en nettside der tilbudet er samlet uavhengig av hvilken organisasjon som er tilbyder av tjenesten. En nettside der alle sentrums attraktive tilbud samles på ett sted. Kultur, handel, servering, byrom med mer.

Cim Event

Et digitalt og ubyråkratisk system
Flere og sikrere arrangement

Kommunene, innbyggere og næringsliv ønsker flere arrangement.

Hvis det ikke er godt tilrettelagt gir arrangøren ofte opp i møte med byråkratiet.

CIM event er lagt til rette for at arrangøren kan ordne det meste selv direkte i et system i stedet for å være avhengig av å gå i møte med alle offentlige aktører er mye gjort.

CIM event er et system der arrangøren finner alle grunneierne.

Kommunen/arrangørkontoret tar ansvar for å legge inn byrommene og koordinere dette med kommunen som grunneier og andre grunneiere.