Hopp til innholdet

Derfor er det viktig å ha én komplett Hva skjer-kalender

Det åpnes for arrangementer med opptil 200 personer.

Arrangørene og reiselivet har behov for en Hva skjer-kalender. Arrangørene har behov for lett tilgjengelig og gratis markedsføring. Reiselivet har behov for en Hva skjer-kalender når de skal markedsføre sin destinasjon.

Kommuner med et utall Hva skjer-kalendere med fragmentert innhold gjør det utfordrende å opplyse om arrangementer.

Arrangement i sentrum skaper mer byliv. Men det er ikke vits å tilrettelegge for arrangementer om det ikke finnes en Hva skjer-kalender, for uten vet jo ikke folk om det som skjer. De fleste arrangører har som kjent ikke råd til å annonsere i avisa.

 

  • Arrangementene blir vist i en liste på Hva skjer kalenderen. Her kan du filtrere på kategori eller dato. Det er også mulig å søke i det åpne feltet.

 

Samler alle arrangementene ett sted

Jeg reiser mye rundt omkring i Norge, og alle steder pleier jeg å google fram alle Hva skjer-kalenderne som finnes. De aller fleste kommuner, samme hvor små, har faktisk minst fire (!) ulike kalendere. Hovedproblemet med dette er at de fleste arrangementene bare finnes på én av dem. Ergo: selv om du følger én Hva skjer-kalender i en kommune, så risikerer du å få med deg kun en brøkdel av det som skjer. 

Derfor er det så viktig at hver kommune kun har én komplett Hva skjer-kalender, hvor alle arrangementene er samlet på ett sted.

Hva skjer kalender

Da jeg jobbet som City manager i Trondheim utviklet jeg en komplett løsning. Hva skjer kalender kom på nett i 2008, og fungerer i dag både som Hva skjer-kalender og som en database som mater andre nettsteder sine kalendere. Blant eksemplene er Visit Trondheim og et jazznettsted som kun er interessert i jazzarrangementene.

 

  • Hva-skjer-kalender
    Alle først registrerer man seg som arrangør. En gang for alle. - Her kan arrangøren raskt legge inn arrangementet. Først legger man inn arrangementsnavn og beskrivelse.

 

Selvgående kalender

Kalenderen er som en selvgående motor. Den trenger ingen moderator og arrangørene registrerer direkte i kalenderen. I samme øyeblikk dukker arrangementene opp på alle de andre nettsidene. Løsningen har også en populær funksjon som gjør det enkelt å importere arrangementer fra Facebook. De fleste arrangører legger jo sine arrangement ut på Facebook. Merk at Facebook alene aldri kan erstatte den oversikten og de gode salgsargumentene man har i en oversiktlig kalender. I tillegg sender den automatisk ut et nyhetsbrev en gang i uka.

Alle som sliter med et drøss fragmenterte Hva skjer-kalendere kan nå kjøpe Hva skjer kalender. Kalenderen ble først solgt til Adresseavisen i Trondheim, men eies nå av utvikleren Margareto Events som har laget siste versjon av kalenderen tilbyr nemlig denne som hyllevare for alle norske kommuner.

  • Kalenderen leveres tilpasset din destinasjon/kommune i løpet av 24 timer.
  • Prisliste Hva skjer-kalender. Vi garanterer at du ikke finner en så bra kalender til så lav pris.

Komplett kalender er også viktig for arrangørene

En komplett Hva skjer-kalender er naturligvis også viktig for arrangørene. For det første slipper de å registrere seg på alle mulige kalendere, og ikke minst får folk med seg hva som skjer. Slik unngår man også en negativ spiral der for få besøkende fører til færre arrangementer og mindre byliv. Og det er jo ingen tjent med! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.